Dossiers

 

Achterstandsfonds

Het Achterstandsfonds ZWN ondersteunt huisartsen in achterstandsgebieden.
Modelovereenkomst Voorbehouden Handelingen

Modelovereenkomst Voorbehouden Handelingen

De Wet BIG stelt een aantal voorwaarden waaraan de individuele beroepsbeoefenaar moet voldoen om op verantwoorde wijze voorbehouden en risicovolle handelingen te kunnen verrichten.
Kwaliteit

Kwaliteit

De huisartsenkring voelt zich verantwoordelijk voor het regionale kwaliteitsbeleid. Voor de bewaking en verbetering van de regionale kwaliteit is het Platform Kwaliteit opgericht. De deelnemers aan het platform zijn de WDH (organisator), zorggroepen, HOV, ziekenhuizen en de kring.
Harop

Harop

In een acute situatie kunt u contact opnemen met het huisartsencrisisteam: 088 - 876 52 99 (kantooruren) of 06 - 23 95 42 87 (ANW).
Jeugdzorg regio Den Bosch

Jeugdzorg regio Den Bosch

Met de invoering van de Jeugdwet is de gemeente verantwoordelijk voor alle vormen van ondersteuning voor jeugdigen. Ook voor volwassenen krijgt de gemeente een grotere rol, binnen de Wmo.
SCEN

SCEN

SCEN biedt artsen gelegenheid informatie en advies in te winnen bij een ervaren en speciaal opgeleide collega, of de SCEN-arts te vragen als onafhankelijk consulent bij een verzoek om euthanasie of hulp bij zelfdoding.
Tweede Lijn

Tweede Lijn

Met Bernhoven en JBZ is er regelmatig overleg. Vragen of opmerkingen kunt u doorgeven aan c.jacobs@lhv.nl.

Sociale wijkteams Den Bosch

Er is een verwijskaart wijkteams regio Den Bosch gemaakt. Klik op onderstaande link voor de kaart.
Ouderenzorg regio Den Bosch e.o.

Ouderenzorg regio Den Bosch e.o.

In de werkgroep 2025 zijn handvatten ontwikkeld om o.a. de ouderenzorg te kunnen vormgeven in multidisciplinair verband (HA, wijk, FT, apotheker). Inmiddels hebben zowel UVIT als CZ een M&I module aangeboden voor de zorg voor kwetsbare ouderen.
  • Vorige