Huisartsen Udens Duyn-overleg

 
 
Het Huisartsen Udens Duyn-overleg (HUD) is het aanspreekpunt vóór en namens de huisartsen in de regio Oss, Uden en Veghel.

Om een toekomstbestendige huisartsenzorg in de regio te realiseren hebben de huisartsenpost HOB, de LHV kring, de WDH en zorggroep Synchroon hebben zich verenigd. Met een mond spreken maakt ons sterker en we zijn via één aanspreekpunt beter bereikbaar voor onze achterban en stakeholders.

De missie van het HUD:
- Optimaal faciliteren van de huisarts op het gebied van de dagelijkse praktijkvoering, acute zorg, chronische zorg en scholing.
- Respecteren en optimalisering van de menselijke maat: dokter, patiënt en spreekkamer staan centraal waar mogelijk, ketenzorg waar nodig.
- Streven naar een optimaal regionaal georganiseerde gezondheidszorg (HUD).
- Gemeenschappelijk aanspreekpunt zijn voor regionale stakeholders, ook en vooral als er gesproken wordt over regiobekostiging.
- Beperken en wegnemen van bureaucratische controledruk waar vertrouwen in de kwaliteit van de huisarts en praktijkmedewerkers op zijn plaats is.

Als HUD willen we graag zichtbaar en toegankelijk zijn. Dat is niet altijd makkelijk, want veel van ons werk gebeurt achter de schermen. Toch hopen we dat u ons weet te vinden als u vragen, opmerkingen of ideeën hebt!

U kunt ons bereiken via c.jacobs@lhv.nl.