Wagro

 
 
Welkom op de LHV site van de WAGRO NoordOostBrabant (NOB).

De bedoeling van de WAGRO NOB is om te functioneren als netwerk van waarnemers en HIDHA's in het werkgebied van de LHV-kring Noord-Brabant Noordoost en de Huisartsenpost HOV. Wij willen een aanspreekpunt zijn en samenwerken met diverse andere (regionale) organisaties binnen de (huisartsen)zorg zoals de LHV-kring Noord-Brabant Noordoost, Huisartsenpost HOV, Jeroen Bosch Ziekenhuis en Ziekenhuis Bernhoven.

Sinds de oprichting in 2012 heeft de WAGRO bewerkstelligd dat de WAGRO namens alle waarnemers deel mag nemen aan de LHV-kring vergaderingen en we hebben ook een stem in die vergadering. Daarnaast neemt de WAGRO namens de waarnemers deel aan de ledenvergadering van de huisartsenpost HOV.

De WAGRO organiseert voor waarnemers en HIDHA’s bijeenkomsten om elkaar te ontmoeten in de vorm van scholingsactiviteiten/starterscafés en sociale activiteiten.

Ook helpen wij bij het vinden van en/of oprichten van intercollegiale toetsgroepen.

Is je interesse gewekt en wil je je geheel vrijblijvend aansluiten bij de WAGRO NOB en op de hoogte gehouden worden van regionale ontwikkelingen en (scholings)activiteiten dan kun je je aanmelden via Haweb: https://haweb.nl/groep/wagro-noordoost-brabant .

Helaas kent Haweb ook enigszins haar beperkingen en blijft het soms lastig om iedereen goed te bereiken. Om beter zicht te hebben op wie betrokken wil zijn bij de WAGRO NOB hebben we een ledenadministratie opgezet. Je kunt je aanmelden via Haweb of op info@wagro-nob.nl. Door jezelf in te schrijven weten we je snel te bereiken en kun je snel anderen bereiken als je ze nodig mocht hebben.

 

Direct naar hawebpagina