Praktijkmanagers: Beleid en bekostiging 2019

 
 

Wat staat de huisarts in 2019 te wachten? Welke wijzigingen zijn er in de financiering en wat verandert er aan de inhoud van de huisartsenzorg? Ieder jaar organiseert de LHV een groot aantal bijeenkomsten. Dit jaar zijn er voor de praktijkmanagers van LHV-leden 2 speciale bijeenkomsten.

Leerdoel
  • U kunt op tijd en op de juiste manier inspelen op de veranderingen in de huisartsenzorg.
  • U leert strategisch om te gaan met uw aanbod in de praktijk.
  • U weet hoe per 2019 de bekostiging huisartsenzorg eruitziet en wat de implicaties zijn voor de huisartsenpraktijk.
Inhoud workshop

Adviseurs van de Landelijke Huisartsen Vereniging gaan het land in om u bij te praten op de ontwikkelingen het komende jaar in de huisartsenzorg. Welke grote en kleinere veranderingen kunt u verwachten? Hoe vertaalt de bekostiging zich in uw praktijk en wat levert het u op? Hoe werkt het hoofdlijnenakkoord uit voor u? Welke ondersteuning kunt u van uw beroepsvereniging krijgen? Na de bijeenkomst bent u helemaal bij, zowel op de landelijke als de regionale ontwikkelingen.      

Webinar

Mocht u niet aanwezig kunnen zijn, kunt u altijd nog onze webinar volgen. Tijdens een 1 uur durende webinar praten LHV-experts u bij over de stappen die komend jaar worden gezet. De webinar voor praktijkmanagers vindt plaatst op 1 november 2018 om 19.30 uur.
Aanmelden hiervoor kan via Online Semiar

 

Praktische informatie

DoelgroepPraktijkmanager
KostenLeden € 0,-
Contact

Voor meer informatie kunt u contact opnemen met academie@lhv.nl of bel 085-0480068.

Bijzonderheden

De bijeenkomsten zijn gratis en alleen toegankelijk voor leden van de LHV en zijn / haar praktijkmanager. Voor no-shows wordt € 50, - in rekening gebracht. Als u zich hebt ingeschreven en u kunt onverhoopt toch niet deelnemen, zorg dan voor een tijdige afmelding bij de LHV Academie.

Algemene voorwaarden LHV Academie 
Op alle nascholingen van de LHV Academie zijn de Algemene voorwaarden van de LHV Academie van toepassing.